ذخایر کالاهای اساسی برای ماه مبارک رمضان به طور کامل تامین شده است

مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر مناسب بودن وضعیت تأمین کالاهای اساسی کشور اعلام کرد: با وجود چالش‌های ارزی، خشکسالی و برخی کمبودهای مقطعی ماه‌های گذشته، ذخایر کالاهای اساسی در سطح مطلوبی قرار دارد و بازار برای ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال به‌طور کامل تأمین شده است.

به گزارش مهروطن نیوز و به نقل از ایسنا، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بازار کالاهای اساسی تحت نظارت جدی‌تری قرار گرفته است. مسئولان وزارت جهاد کشاورزی می‌گویند با وجود برخی اختلال‌ها در بازار ارز و کمبودهای مقطعی در ماه‌های گذشته، تأمین کالاهای اساسی کشور به اندازه نیاز انجام شده و نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.

در همین راستا، مجید حسنی‌مقدم، مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی، در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه خبر با اشاره به ظرفیت تولید بخش کشاورزی اظهار کرد: بخش کشاورزی سالانه حدود ۱۳۰ میلیون تن تولید دارد، اما در کنار تولید داخلی، برای برخی اقلام از جمله روغن، برنج، گوشت و نهاده‌های دامی نیازمند واردات هستیم که خوشبختانه فرآیند تأمین این کالاها تاکنون به‌خوبی انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *